Drietal wijzigingen aanstaande in columnistenteam FeanOnline

Na anderhalf jaar trouwe dienst voor FeanOnline en tig columns voor sc.heerenveen.org heeft columnist Jaap Friso ons laten weten dat komende maand zijn laatste column gaat schrijven. Vanaf juli zullen Jelger de Kroon en Jaap Kruis afwisselend zijn plek gaan invullen.

Jelger de Kroon (46) is notaris in Zwolle en naast fan van SC Heerenveen ook sponsor. Buiten het voetbal is hij graag op het water te vinden, zowel in de zomer (zeilen) als in de winter (schaatsen). Voor iemand die het graag bij de feiten houdt, was hij recent opvallend uitgesproken over onze nieuwe algemeen directeur. We zijn benieuwd of dat in de komende maanden zo blijft! 

Jaap Kruis (36) is in zijn dagelijkse leven werkzaam op een assurantiekantoor en houdt zich daarbuiten graag bezig met voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Jaap maakte als jonge fan de opmars mee van Heerenveen, van de krochten van de eerste divisie naar het Champions League-succes in 2000. We zijn benieuwd naar zijn verhalen en observaties!

Daarnaast zijn we blij dat Frank, Redmer en Marcel ook komend seizoen weer hun bijdrages gaan leveren:

Frank Beenen (39) is accountmanager en steekt veel van zijn vrije tijd in het het voetbal van SC en VV Heerenveen, waar hij als jeugdspeler onder meer training heeft gehad van  Gertjan Verbeek en Foppe de Haan. Frank laat inmiddels niet meer z'n voeten maar z'n hart spreken over zijn favoriete club en is een vaste waarde in ons columnistenteam.

Redmer Wijnsma (35) is basisschoolleraar en heeft waarschijnlijk de kortste voetbalcarrière van alle columnisten. Hij is ook niet iemand die het voetbalspelletje analyseert maar laat zich graag afleiden door randzaken, wat hele speciale columns oplevert. Redmer vernoemde zijn zoon naar Tieme Klompe en mag dus met recht een oprjuchte Feanfan worden genoemd.

Marcel Koppers (29) is communicatieadviseur bij een verzekeraar in Zwitserland, oprichter van FeanOnline en nog altijd een van de eindredacteuren. Ondanks dat hij niet meer bij iedere thuiswedstrijd aanwezig kan zijn, zorgt hij er voor dat hij goed op de hoogte blijft over wat er reilt en zeilt in 't Friesche Haagje.

Bij deze willen we Jaap Friso hartelijk bedanken voor zijn fraaie columns! Dinsdag 21 juni zal hij nog één keer knallen, we houden ons hart vast!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand