Driessen kritisch op Jansen: "Hij had dat nooit moeten toestaan"

Xavier Mous ging tegen FC Twente in de fout, waaruit de 1-0 voor de club uit Enschede ontstond. Valentijn Driessen meent dat er op de tactiek van de Friezen ook wat aan te merken valt.

"De keepers worden allemaal voor de bus gegooid door trainers die willen opbouwen van achteruit", aldus de sportjournalist in de rubriek Koffie met Valentijn van VI Vandaag. "Johnny Jansen had het nooit moeten toestaan dat ze zo nadrukkelijk, bijna op de achterlijn staan op te bouwen", benadrukt Driessen.

"Als er twee spelers van Twente echt op de rand van de zestien staan, dan vraag je gewoon om moeilijkheden, want Mous kan niet voetballen. Dus die trainers zijn de schuldigen", meent Driessen, die nog wel moest lachen om de fout van Mous.

"Matchfixing? Nou als ik Mous zie… die blunderde bij PEC Zwolle ook al heel veel", zegt de chef voetbal van De Telegraaf gekscherend. "Maar hij is eigenlijk de enige die het niet nodig heeft, want is hij niet boekhouder? Hij heeft een goede opleiding gedaan."

Weet SC Heerenveen in de beker te winnen van Go Ahead Eagles? Bij BetCity.nl kan je je ruim inzet verdubbelen. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
9 SC Cambuur 34 -17 39
10 RKC Waalwijk 34 -11 38
Bekijk de hele stand