Dreyer tevreden: ''Jens en ik hadden het erover na het doelpunt''

SC Heerenveen won zondagmiddag met 1-3 op bezoek bij RKC Waalwijk en invaller Anders Dreyer nam een doelpunt én assist voor zijn rekening. Dreyer durfde echter niet direct te juichen na het bevrijdende doelpunt van Jens Odgaard. 

"Jens en ik hadden het erover na het doelpunt", blikt hij terug in gesprek met de Leeuwarder Courant. "We waren wel blij, maar ook voorzichtig. Het voelde geweldig toen de scheidsrechter (Marc Nagtegaal, red.) naar het midden wees. Als aanvaller wil je beslissend zijn. Dat was ik vandaag. Maar het belangrijkste is dat we hebben gewonnen. Dat meen ik echt", aldus Dreyer. 

De huurling van Brighton & Hove Albion heeft het uitstekend naar zijn zin bij de club uit Friesland. "Het is elke dag leuk om naar de club te gaan", reageert hij. "Ik heb het echt heel erg naar mijn zin, we hebben gewoon een erg leuk team. Geduld heb ik ook. Ik weet dat mijn concurrenten het goed doen. Daar heb ik nu eenmaal mee te maken", besluit Dreyer realistisch. 

LC+ | Vorige week een assist, zondag in Waalwijk een assist en zijn eerste doelpunt. Veel meer kun je als invaller niet laten zien, zei Anders Dreyer. ,,Ik moet elke minuut die ik krijg laten zien wat ik kan.” https://t.co/BtXjpNc9m0

— Sportredactie LC (@LC_Sport) December 9, 2019

Lees meer: