Dost blijft ondanks aflopend contract welkom bij NEC: "Appt vaak"

Bas Dost en Lasse Schöne
Bas Dost en Lasse Schöne Foto: © Orange Pictures

Het contract van Bas Dost bij NEC loopt zondag officieel af. De club uit Nijmegen neemt echter nog geen afscheid van de oud-spits van SC Heerenveen. 

Dost zit sinds hij in elkaar zakte tegen AZ afgelopen seizoen met een ontstoken hartspier thuis en heeft nog altijd geen groen licht gekregen om weer te mogen voetballen. NEC-td Carlos Aalbers weet niet hoelang de rustperiode nog duurt, maar Dost gooit de handdoek nog niet in de ring. "Hij heeft nog niet besloten om te stoppen, maar hij zal eerst groen licht moeten krijgen. Het ligt er ook aan hoe lang dat duurt", vertelt Aalbers aan Voetbal International

Hoewel Dost spoedig geen officiële speler meer van NEC zal zijn is hij volgens Aalbers altijd welkom wanneer een rentree op het veld weer mogelijk is. "Zeker. Ik heb gisteren nog met zijn agent gesproken om te horen hoe het ervoor staat", aldus de directeur van de Nijmegenaren. "Naast zijn waarde op het veld is hij ook in de kleedkamer een topper. We hebben regelmatig contact met Bas. Hij appt vaak met spelers en de staf. We zouden hem er graag bij willen hebben."

Lees meer:
0 reacties