Doke Schmidt ziet kansen: "Dan gaan wij zeker doelpunten maken"

Zondag staat de Friese derby op het programma. Oud-SC Heerenveen-verdediger Doke Schmidt speelde de derby al meerdere keren.

"Ik denk dat ik wel een beetje weet hoe deze wedstrijd leeft ja", vertelt de verdediger van SC Cambuur tegen de Leeuwarder Courant . "Hij leeft hier in Leeuwarden en volgens mij in Heerenveen ook.” "Verdedigend moeten wij heel goed zijn, dan gaan we zeker doelpunten maken. Als we zonder bal het verschil maken, komt het mét bal vanzelf goed. In de vorige editie van SC Cambuur-SC Heerenveen pakte Schmidt al snel rood. "Dat speelt niet meer door mijn hoofd in ieder geval. Of ik de wedstrijd anders in ga? Nee, ik ga elke wedstrijd hetzelfde in. Het enige is dat ik van de week hoorde dat Danny Makkelie weer de scheidsrechter is.”

Lees meer: