Djuricic wil Benfica à la Rui Costa naar kampioenschap leiden

Filip Djuricic had veel aanbiedingen op zak, maar koos voor Benfica vanwege het attractieve voetbal en de historie met een aantal succesvolle 'nummer 10's' zoals Rui Costa, Aimar en nu Gaitán. Met hen als voorbeelden hoopt hij Benfica de komende jaren naar het kampioenschap te leiden, zo laat hij weten aan het Portugese A Bola.

'Ik ben blij dat ik mijn toekomst heb verbonden aan Benfica. Het is een club met supporters uit alle hoeken van de wereld en ik beloof me tweehonderd procent in te zetten. Het doel is om het kampioenschap te winnen', zegt de Servische middenvelder, die bij Heerenveen 99 competitieduels speelde en twintig keer scoorde.

Djuricic kijkt uit naar de samenwerking met coach Jorge Jesus. 'Ik hoorde dat hij hard kan zijn, maar hij werkt ook graag met jonge spelers die hij beter maakt. Ik ben blij om met zo'n coach samen te werken.'

Lees meer: