Djuricic maakt transfer; SC Heerenveen ontvangt paar duizend euro

Filip Djuricic maakt de overstap van Sampdoria naar Panathinaikos. De Griekse topclubs leek de middenvelder transfervrij binnen te kunnen halen, maar blijkt toch nog een kleine transfersom te moeten betalen.

De oud-speler van SC Heerenveen is met Sampdoria gedegradeerd uit Serie A. Het vertrek van de Serviër was een gegeven na de degradatie van de Italiaanse clubs, aangezien er een speciale clausule in zijn contract stond. Om die te activeren, moest Panathinaikos een klein bedrag betalen. In totaal betalen de Grieken zo'n 300.000 euro voor Djuricic, zo schrijft Olaprasina . Clubwatcher Marcel Koppers weet via Twitter te melden dat SC Heerenveen als solidariteitsbijdrage nog een paar duizend euro ontvangt voor de oud-middenvelder. Djuricic belandde in 2010 bij de Friese club en speelde in drie seizoenen 110 wedstrijden. Daarin was hij goed voor 26 goals en 28 assists, voordat hij in 2013 naar Benfica vertrok voor acht miljoen euro.

👇 Panathinaikos blijkt toch nog toch nog een kleine transfersom (zo'n 300k) te betalen aan Sampdoria voor Filip Djuricic. Als solidariteitsbijdrage ontvangt sc Heerenveen hiervan nog een paar duizend euro. #scHeerenveen 🔵⚪❤️ https://t.co/fKVHrJt89k — Marcel Koppers (@marcelkoppers) June 20, 2023

Lees meer: