'Dit is een jongensdroom die uitkomt, heb er geen woorden voor''

Hakim Ziyech speelde een lange tijd voor SC Heerenveen en heeft zich dermate goed ontwikkeld dat hij nu bij Chelsea is komen te spelen. Met dat team won hij de Champions League.

''Dit is een droom die uitkomt'', wordt de aanvallende middenvelder geciteerd door beIN Sports. In de finale was Chelsea met 1-0 te sterk voor landgenoot Manchester City. Hoewel de oud-voetballer van de Friezen geen speelminuten kreeg, was de vreugde er na afloop dus niet minder om. ''Ik kan niet omschrijven hoe blij ik me voel. Dit is een jongensdroom die uitkomt. Ik heb er geen woorden voor.''

''Het was een heel lastige wedstrijd voor beide teams. Iedereen stond heel goed waardoor er niet veel grote kansen waren, maar Mason Mount vond een gaatje en speelde Kai Havertz aan. Daardoor zijn wij nu de gelukkige club. We moeten hiervan genieten en gaan het zeker vieren. Ik ben naar de club gekomen om prijzen te winnen en dat ik dan in mijn eerste seizoen meteen zo'n grote prijs mag winnen: ik ben héél trots'', besluit de spelmaker.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
23/09
SC Heerenveen
21:00
Excelsior
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
8 PEC Zwolle 5 -1 7
9 Excelsior 5 -1 6
10 Heracles Almelo 4 -2 6
11 SC Heerenveen 5 -4 6
12 Ajax 4 1 5
13 NEC 5 -3 4
14 Vitesse 4 -5 3
Bekijk de hele stand