Dingsdag trefzeker voor verliezend Sion

Michael Dingsdag heeft zich bij zijn debuut voor eigen publiek van een goede kant laten zien. De centrale verdediger benutte in de wedstrijd tegen FC Basel een penalty (1-1), maar zag tot zijn ontzetting de zege in de 93e minuut alsnog naar de gasten gaan. De oud-Heerenvener maakte speelde wederom de gehele wedstrijd.

Voor 13.200 toeschouwers kwam FC Basel via de Zwitsers international Alexander Frei na een kwartier op voorsprong. Vijf minuten later legde Dingsdag de gelijkmaker tegen de netten waarbij hij de keeper kansloos liet. Tot halverwege de tweede helft waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd, daarna voerde Basel de druk verder op.

Maar het was pas in de allerlaatste minuten van de wedstrijd toen David Abraham de winnende treffer wist te maken. Op aangeven van Frei maakte hij de beslissende 1-2.