"Die Michel Vlap van SC Heerenveen hebben we nooit meer gezien"

FC Twente won afgelopen weekend met 2-0 van SC Heerenveen. De Tukkers speelden met een aangepast middenveld door de afwezigheid van Michel Sadílek en Ramiz Zerrouki. Jesse Bosch, Casper Staring en oud-Heerenvener Michel Vlap vormden de middenlinie.

Spelersmakelaar René Wagelaar was niet te spreken over het middenveld. "Als je in ze inruilt voor Bosch en Staring, dan ga je vijftig of zestig procent terug in kwaliteit", zegt hij bij VoetbalTijd. "Ze werken hard, maar dat doen ze bij Reutum en Vasse ook. Hard werken is wel een basis, maar dat vind ik niet mooi genoeg om voetbal te kijken."

"Als je een bal verovert en je bent 'm twee seconden later weer kwijt of je geeft 'm aan de verkeerde kleur, daar ben ik niet zo kapot van", vervolgt Wagelaar, die ook kritisch is op Michel Vlap. "Vlap is een hele tijd al finaal uit vorm. Ze proberen er wel iets van te maken, maar hij voetbalt heel matig. Die Vlap van SC Heerenveen hebben we nooit meer gezien."

Jan van Halst vindt dat best vreemd. "Vlap is wel bijzonder, want ik vond het een hele goede speler bij SC Heerenveen. Wij zijn er toen ook nog mee bezig geweest, maar hij was veel te duur. Het is jammer dat die jongen dat niet heeft doorgezet, ook niet bij FC Twente", aldus de analist.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
9 SC Cambuur 34 -17 39
10 RKC Waalwijk 34 -11 38
Bekijk de hele stand