'Die Henk Veerman, even serieus: hij doet minder dan Messi''

FC Emmen verloor woensdag in de strijd om de KNVB Beker met 1-2 van SC Heerenveen en Kenneth Perez en Ronald de Boer hebben zich (opnieuw) geïrriteerd aan de zwaarlijvige spelers van de thuisclub. Perez neemt het ook trainer Dick Lukkien kwalijk. 

"Ik heb Lukkien best wel hoog zitten, maar hij blijft accepteren dat spelers overgewicht hebben", vertelt Perez bij ESPN. "Is hij dan wel klaar om een stap naar bijvoorbeeld FC Twente of SC Heerenveen te maken? Hij blijft het gewoon accepteren. Misschien heeft hij geen keus, maar iedereen moet gewoon fit zijn", vervolgt de voormalig profvoetballer over de hekkensluiter van de Eredivisie. 

Ronald de Boer vult hem aan. "Ik verwonder me daar ook elke dag over", reageert hij. "Als ik me een tijdje kwaad maak, heb ik ook weer een fit lichaam. Je bent verdomme prof, je wordt ervoor betaald", vervolgt De Boer geïrriteerd. Perez spreekt sowieso van een 'abominamele wedstrijd' in Emmen. "Sergio Peña en Joey Veerman zijn gewoon goede spelers, maar de rest... Die Henk Veerman, even serieus: hij doet minder dan Messi en hij is een stúk minder dan Messi."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand