'Die Halilovic ziet dit als het grootste onrecht ter wereld''

De schlemielige nederlaag van SC Heerenveen bij Fortuna Sittard is bij de spelers niet in de koude kleren gaan zitten. Ook invaller Alen Halilovic, die alweer voor de twaalfde (!) keer dit seizoen als invaller werd ingebracht, was na afloop niet te genieten.

Sportverslaggever Andor Faber zag de Kroatische balvirtuoos kort na de wedstrijd in de mixed zone, waar de interviews worden afgenomen. "Ik stond daar mijn spullen op te bouwen, het was misschien zo'n vijf à tien minuten na de wedstrijd en zag ik Halilovic al achter me langs lopen. Capuchon op, (...) ver weggestopt", vertelt Faber in de Sportcast van Omrop Fryslân.

"Ik dacht: heeft die wel gedoucht? Die had er de pest in natuurlijk, want die kwam er tien minuten voor tijd pas in. Die zit daar niet lekker", constateert Faber, die bijval krijgt van radio-collega Geert van Tuinen. "Halilovic is wel een mannetje die overtuigd is van zijn eigen kunnen. Die ziet dit als het grootste onrecht ter wereld dat hij niet in de basis staat."

"Dat vind ik wel een mooie mentaliteit voor een profvoetballer, maar als het leidt tot dit soort frustratie, zo direct weglopen na de tijd... Nou, dan ben je niet goed bezig, joh. Dat gaat niet goed", stelt Van Tuinen tot besluit.

Lees meer: