Deze SC Heerenveen-spelers vliegen uit voor interlandperiode

Thom Haye
Thom Haye Foto: © Pro Shots

De meeste spelers van SC Heerenveen zijn inmiddels begonnen aan hun vakantie, maar voor een aantal wacht er nog een toetje: een interlandperiode. In totaal vliegen zeven spelers uit voor wedstrijden met hun land.

Thom Haye en Nathan Tjoe-A-On zijn opgeroepen voor Indonesië. Van 27 mei tot en met 11 juni zijn ze met de nationale ploeg bijeen. In die periode staan twee thuiswedstrijden op het programma. Het Irak van Hussein Ali is de eerste tegenstander op 6 juni en vijf dagen later wacht nog een krachtmeting met de Filipijnen.

Ali speelt verder met Irak nog thuis tegen Vietnam. Simon Olsson is wederom opgeroepen voor Zweden. Op 5 juni speelt de ploeg tegen Denemarken en 8 juni is Servië de tegenstander. Oliver Braude mag met Noorwegen Onder 21 op pad. De ploeg is vijf dagen bijeen tijdens een trainingskamp in Marbelle en speelt daarin één wedstrijd. Op 8 juni wordt een oefenduel gespeeld tegen de leeftijdsgenoten uit Denemarken.

Ion Nicolaescu gaat op pad met Moldavië. De spits speelt tussen 2 en 11 juni wedstrijden tegen het Cyprus van Loizos Loizou en Oekraïne. Loizou speelt met Cyprus dus tegen het Moldavië van Nicolaescu. Daarna wacht er nog het treffen met San Marino.

Lees meer:
0 reacties