Derksen: "Zie dat bij SC Heerenveen zijn zoon er niet in staat"

Sparta-coach Maurice Steijn gaf maandagavond bij Veronica Offside te kennen dat hij Pierre van Hooijdonk een lul vindt. Johan Derksen kan zich daar helemaal in vinden.

"Ik kijk vaak naar dat programma (Studio Voetbal, red.), want ik ben toch wel benieuwd", begint Derksen dinsdagavond aan tafel bij Vandaag Inside. "Dan zie ik die Pierre van Hooijdonk daar zitten met dat interessante hoofd en dan denk ik: noem nou eens één reden waarom hij aan tafel zit, want alles wat hij zegt heeft een dubbele bodem en een bedoeling."

"Ik zit naar Heerenveen te kijken en dan zie ik dat zijn zoon er niet in staat. Oh oh, daar krijgt de trainer problemen mee", vervolgt Derksen. "Daar is Pierre niet blij mee. Het is zo'n ontzettende achterbakse klootzak."

Ook Valentijn Driessen is geen fan van Van Hooijdonk. "Pierre is een intrigant eerste klas natuurlijk, dat weten we allemaal", aldus de chef voetbal van De Telegraaf. "Maandag was Maurice Steijn bij Veronica Offside, die is er natuurlijk ook helemaal klaar mee. Die wordt iedere keer geconfronteerd met die NAC-periode", aldus Driessen, die daarmee doelt op de periode dat Steijn de zoon van Van Hooijdonk (Sydney, red.) niet altijd opstelde. "Hij miste promotie op een haar na en wordt nu iedere keer neergezet als iemand die er geen kloten van kan."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 NEC 6 0 7
10 Heracles Almelo 5 -2 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 4 1 5
15 Vitesse 5 -6 3
Bekijk de hele stand