Derksen snapt niets van Veerman: ''Daar struikel je over de hoeren''

Henk Veerman had zondag weer een belangrijk aandeel in de overwinning van SC Heerenveen op Sparta Rotterdam. René van der Gijp is onder de indruk van de lange spits.

Toch kent de analist Veerman niet heel goed. "Het zou toch wat zijn als die 'Piet' Veerman gewoon topscorer van de Eredivisie wordt", begint Van der Gijp bij Veronica Inside. "Dat zou toch wat zijn? Het zou zomaar kunnen." Ook Johan Derksen is te spreken over Veerman. "Die jongen heeft iets over zich. Als je die ziet voetballen, dan krijgt hij de stijlprijs niet."

"Maar die bal die hij erin schuift is fantastisch. Hij blijft ijskoud voor het doel", aldus Derksen, die niet snapt dat Veerman weer bij SC Heerenveen voetbalt. "Hij zat bij Sankt Pauli. Daar ga je toch nooit meer weg?", vraagt hij zich af. "Ik heb tegen Sankt Pauli gespeeld, maar daar struikel je over de hoeren. Ik heb met open mond zitten kijken."

"Ze speelden ook nog in bruine shirts, dat was geen gezicht. Maar Sankt Pauli zit in het gezellige deel van Hamburg. Dus als je jong bent en vrijgezel... Als je 'm 's avonds wast is-ie weer als nieuw", aldus Derksen.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand