Derksen haalt uit naar Jans: ''Hebben we bij SC Heerenveen gezien''

Johan Derksen heeft uitgehaald naar voormalig SC Heerenveen-trainer Ron Jans. De analist vond dat de huidige trainer van FC Twente zich misdroeg tijdens het duel met Willem II.

"Het hele droevige bij FC Twente was dat die correcte leraar Duits, mister nice guy, zich als een dwaas heeft gedragen", zegt Derksen bij Veronica Inside. "In woord en gebaar, hij kreeg ook een gele kaart. Naar zijn spelers en naar het publiek toe had dat een hele slechte uitstraling."

"Hij wil grapjes maken en de semi-intellectueel uithangen, maar als hij wat tegenslag krijgt is hij altijd de eerste die raar gaat doen. Dat hebben we bij SC Heerenveen gezien en nu gedroeg hij zich weer als een dorpsidioot voor die dug-out. Hij speelt gelijk tegen Willem II en dat zal best een tegenvaller geweest zijn, maar moet je kijken... Dat is nou die gedistingeerde heer."

Jan Boskamp snapt wel dat Jans niet wilde dat een speler van de tegenstander meeluisterde naar zijn tactiek. Derksen reageert fel: "Als trainer moet je altijd met je poten van een speler van de tegenpartij afblijven. Het is niet verboden om daar te staan."

Lees meer: