Derksen: "Daar heeft Cees Roozemond wel een beetje gelijk in"

Johan Derksen bij Vandaag Inside
Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Pro Shots

Ferry de Haan wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe algemeen directeur bij SC Heerenveen. Valentijn Driessen en Chris Woerts brachten dat dinsdagavond naar buiten.

Ferry de Haan
BREAKING | 'SC Heerenveen vindt in De Haan opvolger Roozemond' Lees ook

Valentijn Driessen kreeg ook te horen dat Cees Roozemond, de huidige algemeen directeur van SC Heerenveen, zijn vraagtekens heeft. "Hij had ook wel tegen Chris gezegd dat het een beetje een lichtgewicht was", zegt Driessen bij Vandaag Inside. De chef voetbal van De Telegraaf ziet één belangrijke voorwaarde. "Als je Foppe en Riemer maar aan je zijde hebt."

Johan Derksen kan zich wel vinden in de woorden van Roozemond. "Daar heeft Cees Roozemond wel een beetje gelijk in", meent Derksen. "Ferry de Haan is een hele nette kerel. Hij heeft heel veel ervaring als technisch directeur. Bij een club als SC Heerenveen, waar je met heel veel colonnes te maken hebt, moet je echt een sterke persoonlijkheid hebben die boven de partijen staat."

"Ik weet niet of dat een verstandige keuze is, ook voor Ferry de Haan niet", vervolgt Derksen. "Hij kan nog in jaar en dag een goede technisch directeur zijn, maar hij moet daar al die groeperingen maar bij elkaar zien te houden. Je hebt als Rotterdammer niet door hoe de lijntjes lopen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand