Denzel Hall opnieuw bekritiseerd: "Hij was echt de dissonant"

Denzel Hall
Denzel Hall Foto: © Pro Shots

Denzel Hall maakt nog geen onuitwisbare indruk bij SC Heerenveen. De rechtsback, die deze zomer overkwam van Feyenoord, was ook tegen NEC weer de zwakke schakel.

Jan Vlap zag dat Hall een aantal grote fouten maakte. "Die Sontje Hansen kwam een keer naar binnen toe na een lange bal dat ik dacht, 'waar is de back?'", merkt hij op in Omroep Abe. "Denzel Hall was echt de dissonant. Die rechterkant blijft een achilleshiel", voegt Sander de Vries toe. "Hij is nu beduidend fitter, maar als je zo staat de dekken als bij die gelijkmaker. Ik zag ook gekke dingen in balbezit, dit is nog niet die speler die overtuigd."

De 22-jarige vleugelverdediger moet zijn draai duidelijk nog vinden in het elftal van Kees van Wonderen. "Je hoopt dat een speler er gelijk staat en dat heeft nog niet. Laten we hem niet gelijk helemaal affikken en hem de kans geven", aldus Vlap. "Hij komt ook in een team wat nog lastig draait. Er zijn verzachtende omstandigheden, maar hij was cruciaal bij die 1-1 en daar wordt je als verdediger op afgerekend."

Nota bene oud-SC Heerenvener Bas Dost was de gelukkige doelpuntenmaker bij de Nijmegenaren. "Hij had deze wedstrijd wel in zijn agenda staan", grapt De Vries. "Er was sprake van dat hij naar Heerenveen zou komen. Dat is niet gebeurd, dus volgens mij was Bas Dost behoorlijk getergd. Dat neusje voor de goal heeft hij nog."

Lees meer:
0 reacties