Denzel Hall niet in selectie: "Pseudo-gangster-achtige houding"

Denzel Hall
Denzel Hall Foto: © Pro Shots

Denzel Hall ontbrak de afgelopen weken in de selectie van SC Heerenveen. De kans dat daar nog verandering in gaat komen, is klein. De staf is niet tevreden met de houding van de rechtsback, zo weet Sander de Vries van de Leeuwarder Courant.

Bij Omroep Abe gaat De Vries daar wat verder op in. "Kees van Wonderen wilde er vrijdag niet teveel over zeggen, want dan gaat hij heel erg op individuen in. Dat snap ik ook. Hij zei dat je wil dat jongens in algemene zin ook energie geven, in plaats van alleen maar nemen", zegt de clubwatcher.

Jan Vlap begrijpt die opmerking 'als trainer heel goed', zo zegt hij. "Als je dat gevoel hebt... Dan... Zeker." De Vries vervolgt: "Wat ik heb gehoord, hoe zal ik dit wat netjes verwoorden... Een soort pseudo-gangster-achtige houding, die hij wat aanneemt. Hij ligt er gewoon niet echt lekker, bij de staf en bij de spelers."

"Door zijn houding of door zijn uitingen, wat hij buiten het voetbal doet?", vraagt Vlap. "Laten we het houden op 'stoer gedrag'. Dat is allemaal hartstikke prima op het moment dat je presteert en zelf een van de leidinggevende figuren bent binnen zo'n groep. Alleen dat is hij niet. De speeltijd die ik van hem heb gezien, is het net een spookrijder aan de rechterkant van het veld", zegt De Vries.

"Dan gaat het heel snel", aldus de journalist. "Toen hij werd aangetrokken, een paar telefoontjes naar Den Haag en ze zeiden tegen mij: 'nou, ik wens Heerenveen heel veel plezier en succes'. Dan denk ik: 'als ik na twee, drie belletjes naar Den Haag dat al hoor, waarom hebben ze dat bij Heerenveen dan niet gehoord?'", aldus de clubwatcher.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
31/08
SC Heerenveen
20:00
NAC Breda
za
14/09
AZ
21:00
SC Heerenveen
zo
22/09
SC Heerenveen
12:15
FC Groningen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 0 0 0
13 PEC Zwolle 0 0 0
14 PSV 0 0 0
15 RKC Waalwijk 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Willem II 0 0 0
Bekijk de hele stand