Deekman hoopt op terugkeer in Eredivisie bij Excelsior

Oud-Heerenvener Donovan Deekman keert mogelijk terug in de Eredivisie. De aanvaller van Lokeren zou in de belangstelling staan van Excelsior. 'Toen ik vanochtend wakker werd, las ik op mijn telefoon dat Excelsior belangstelling zou hebben', vertelt Deekman in gesprek met Voetbal International.

De aanvaller, die tweemaal in actie kwam voor het eerste elftal van Heerenveen, zit bij Lokeren op een dood spoor en ziet wel wat in een terugkeer naar Excelsior. 'Ik heb me een tijd niet kunnen bewijzen in wedstrijden. Dan weet je dat er geen clubs in de rij staan. Ik zou graag terugkeren naar Nederland, de Eredivisie, en Excelsior lijkt me een mooie club.'

Het contract van Deekman loopt nog door tot de zomer. 'Dus als Lokeren slim is laten ze me nu gaan. Dan kunnen ze nog een beetje zakgeld ontvangen. Ik zat in een dip en dat zit ik eigenlijk nog steeds. Ik wil gewoon weer voetballen.'

Lees meer: