#DeadlineDay | Geen nieuwe spits Heerenveen: ''Hier blijft het bij''

Het is maandag 2 september 2019 en dat betekent dat Nederlandse clubs tot vanavond twaalf uur de tijd hebben om spelers te huren, kopen en verkopen. Voor SC Heerenveen wordt het mogelijk een spannende laatste dag van de transferperiode.

00.15 uur: Het is SC Heerenveen niet gelukt om Simon Moreno deze transferperiode vast te leggen, dat meldt de Leeuwarder Courant. De Friese club haalt verder ook geen nieuwe spits. "Hier blijft het bij", zegt Gerry Hamstra tegenover Omrop Fryslân. "We hebben het geprobeerd. Maar soms was de optie te duur, óf niet beschikbaar óf niet goed genoeg. Bovendien hebben we nu een goede spits."

Heerenveen haalt verder geen spits meer. “Hier blijft het bij.” Aldus Gerry Hamstra.

— Roelof de Vries (@Roelofdevries83) September 2, 2019

Het is Heerenveen niet gelukt om Simon Moreno te strikken.

— Sander de Vries (@sander_dvries) September 2, 2019

Er komt dus niet nog een spits. Aan Hamstra de vraag of hij daar van baalt? “Ja, maar het is niet anders. We hebben het geprobeerd. Maar soms was de optie te duur, óf niet beschikbaar óf niet goed genoeg. Bovendien hebben we nu een goede spits.”

— Roelof de Vries (@Roelofdevries83) 2 september 2019

00.08 uur: Simon Moreno moet inderdaad de nieuwe spits worden van SC Heerenveen, zo bevestigt de Leeuwarder Courant. De 22-jarige aanvaller is eigendom van Villarreal. "Of het papierwerk op tijd op orde was is nog de vraag", aldus de LC. Moreno was deze transferperiode op weg naar Almeria en Malaga, maar beide transfers gingen niet door.

Simon Moreno is de beoogde spits van Heerenveen. Of het papierwerk op tijd op orde was is nog de vraag.

— Sportredactie LC (@LC_Sport) September 2, 2019

23.59 uur: SC Heerenveen heeft Alen Halilovic alsnog binnen. De Kroaat wordt gehuurd van AC Milan. Lees meer

23.49 uur: Mogelijk gaat SC Heerenveen zich vlak voor het verstrijken van de transferdeadline nog versterken met een spits. De 22-jarige Simon Moreno van Villarreal wordt aan de Friese club gelinkt. SC Heerenveen heeft nog een aantal minuten...

Me dicen que @9simonMoreno se podría ir al @scHeerenveen

— AngelGarciaAlvarez (@cazurreandoenOK) September 2, 2019

Gaat #scHeerenveen dan vlak voor het sluiten van de transfermarkt toch een middenvelder en de gewenste spits contracteren? ????????

— Erik Kofman (@ErikKofman) 2 september 2019

20.27 uur: Reza Ghoochannejhad heeft een tweejarig contract getekend bij PEC Zwolle. "Ik ben heel blij dat ik terug ben in Nederland en in het bijzonder bij PEC Zwolle", zegt de oud-spits van SC Heerenveen op de officiële website van PEC Zwolle. "De Nederlandse competitie ken ik door en door en spreekt mij bijzonder aan."

PEC Zwolle haalt Reza Ghoochannejhad binnen: https://t.co/1CtVFFbGvP #rezaispec #peczwolle pic.twitter.com/BX6dQS0xXr

— PEC Zwolle (@PECZwolle) September 2, 2019

18.22 uur: SC Heerenveen is nog niet klaar op de transfermarkt. De Friezen willen nog een nieuwe spits en daarnaast was de komst van Alen Halilovic in de namiddag nog niet zeker, dat meldt Sander de Vries. "Drukke avond in het Abe Lenstra Stadion", schrijft hij op Twitter.

Nog zes uurtjes SC Heerenveen om een nieuwe spits voor dit seizoen te vinden. Daarnaast was in de namiddag de komst van Alen Halilovic nog altijd niet zeker. Drukke avond in het Abe Lenstra-stadion.

— Sander de Vries (@sander_dvries) September 2, 2019

16.38 uur: Luciano Slagveer is ook dit seizoen in de Eredivisie te bewonderen. De oud-speler van SC Heerenveen maakt definitief de overstap van KSC Lokeren naar FC Emmen, dat de 25-jarige aanvaller vorig seizoen al huurde.

Welkom ????, Luciano!????

Luciano Slagveer tekent een contract voor 1 seizoen bij de club!

Informatie: https://t.co/n5CKilu42s#LucianoSlagveer #FCEMMEN #HIERKOMIKWEG pic.twitter.com/LQjJvAfKPA

— FC Emmen (@FC_Emmen) 2 september 2019

15.41 uur: SC Heerenveen is na de komst van Doan Van Hau nog niet klaar op de transfermarkt. Volgens de Leeuwarder Courant hoopt technisch manager Gerry Hamstra op Alen Halilovic en een spits aan de selectie toe te voegen. "Lukt dat niet, dan moeten we het intern oplossen", aldus Hamstra.

Bovendien wil Heerenveen nog een spits vastleggen. ,,Lukt dat niet, dan moeten we het intern oplossen”, zei Gerry Hamstra zojuist.

— Sportredactie LC (@LC_Sport) 2 september 2019

Technisch manager Gerry Hamstra van SC Heerenveen hoopt vandaag op de laatste dag van de transferperiode ook Alen Halilovic nog vast te leggen. Of dat lukt is nog niet zeker.

— Sportredactie LC (@LC_Sport) September 2, 2019

14.37 uur: Doan Van Hau is officieel speler van SC Heerenveen. De Vietnamees wordt voor één seizoen gehuurd. Lees meer

13.57 uur: SC Heerenveen vraagt om geduld. "De presentatie is met 15 minuten uitgesteld", laat de club weten via Twitter. De Friezen gaan straks Doan Van Hau presenteren als nieuwe aanwinst.

?? De presentatie is met 15 minuten uitgesteld. Tot zo!#EenmetHeerenveen

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) 2 september 2019

13.11 uur: SC Heerenveen lijkt zich te gaan versterken met Alen Halilovic. Volgens Gianluca Di Marzio maakt de Kroaat de overstap naar de Friese club. Halilovic wordt gehuurd van AC Milan.

#Heerenveen, arriva Halilovichttps://t.co/SJI3KbVTla

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) September 2, 2019

11.21 uur: Tino-Sven Susic heeft zijn contract bij VVV-Venlo laten ontbinden, dat melden de Limburgers op de officiële website. De 27-jarige middenvelder werd eerder in verband gebracht met SC Heerenveen en is nu transfervrij op te pikken. Het is echter de vraag of de Friezen hem nog willen vastleggen na de komst van Joey Veerman. Volgens het Kroatische Index zijn Hajduk Split en FC Groningen ook opties.

sc Heerenveen wil zo snel mogelijk de transfer van Susic van VVV Venlo naar Heerenveen afronden. Onderhandelingen zijn in volle gang. Mocht Heerenveen Susic vastleggen dan troeft het FC Groningen af. Naast Susic is Heerenveen nog op zoek naar een spits en nog een middenvelder.

— SecondSCH (@SecondSCH) 25 augustus 2019

10.35 uur: SC Heerenveen gaat maandagmiddag één nieuwe speler presenteren. De Friezen hebben om 14.00 uur een persbijeenkomst belegd.

? Het shirt voor ______ ligt klaar...
? Spelerspresentatie vanaf 14:00 uur live op Facebook & Instagram!???? #EenmetHeerenveen???? pic.twitter.com/cmEsEAhtAj

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) September 2, 2019

10.17 uur: Reza Ghoochannejhad keert waarschijnlijk terug in de Eredivisie. Volgens Voetbal International is de oud-spits van SC Heerenveen, die zijn contract op Cyprus laat ontbinden, zo goed als rond met PEC Zwolle.

PEC Zwolle is zo goed als rond met Reza Ghoochannejhad. De aanvaller tekent een meerjarig contract in Overijssel en moet de concurrentie aangaan met Lennart Thy.

— Stef de Bont (@stefdebont_vi) September 2, 2019

09.48 uur: SC Heerenveen gaat zich vandaag versterken met Doan Van Hau. De Vietnamees international is op een bijzondere manier vastgelegd, dat meldt technisch manager Gerry Hamstra. Lees meer

Lees meer: