'De tred van een bouwvakker en de fluwelen techniek van Messi''

Bij de goal van Henk Veerman tegen RKC Waalwijk zat wat geluk moest de spits erkennen, maar het is ook zeker een kwaliteit van de Volendammer. In de Sportcast van Omrop Fryslân zijn ze lovend over de techniek, snelheid én het scorend vermogen van Veerman.

"Gossiemijne, man. Ik heb het 28 keer in de herhaling gezien. Wat fan-tas-tisch!", begint journalist Geert van Tuinen lovend. Arjen de Boer valt hem bij: "Het is ook geen toeval, hè? Want hij doet dat gewoon wel vaker. Hij heeft tred van een bouwvakker maar de fluwelen techniek van Messi." Van Tuinen: "Dat is iets gechargeerd maar daar komt het ongeveer wel op neer."

Ook sportverslaggever Andor Faber is onder de indruk. "Hij is ook nog snel, hè? Ik kan mij een tweet heugen van Roelof de Vries dat ze onlangs een sprinttest hebben gedaan. En wat blijkt? Henk is na Couhaib Driouech uit stilstand de snelste op de eerste twintig meter. Hij is dus ook sneller dan een Mitchell van Bergen." De Boer: "Hij is technisch, snel en hij kan een goal maken. Dan heb je alles mee."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand