De Roon na winnen Europa League: "Ik heb zitten lijden op de bank"

Teun Koopmeiners, Mitchell Bakker, Marten de Roon en Hans Hateboer
Teun Koopmeiners, Mitchell Bakker, Marten de Roon en Hans Hateboer Foto: © BSR Agency

Atalanta heeft woensdagavond de Europa League weten te winnen ten koste van het onverslaanbare Bayer Leverkusen. De Duitse verloren dit seizoen geen wedstrijd, tot de Italiaanse ploeg in Dublin met 3-0 te sterk was. De nog geblesseerde Marten de Roon had de eer om als aanvoerder de Europa League-trofee omhoog te houden.

De voormalig speler van SC Heerenveen is dolblij met het winnen van de Europa League, ondanks dat hij zelf niet meespeelde. "Ik hier geen woorden voor", begint de middenvelder bij Sky Sport Italia. "Ik heb vandaag zitten lijden op de bank, ik was zo zenuwachtig. We speelden een geweldige wedstrijd, fantastisch, we hebben dit echt verdiend."

De Roon speelt al sinds 2017 voor Atalanta en heeft nu eindelijk zijn eerste prijs met de club te pakken. "Misschien realiseer ik het me later pas echt, nu kunnen we hier alleen meer van genieten. We hebben iets uitzonderlijks gepresteerd, geweldig. Ik denk dat de fans in Bergamo de komende drie dagen niet kunnen lopen", aldus Marten de Roon. 

Lees meer:
0 reacties