De Jong belt met Roozemond: "Zegt alles over hoe bijzonder hij is"

Henk de Jong
Henk de Jong Foto: © Pro Shots

Henk de Jong heeft contact gezocht met SC Heerenveen-directeur Cees Roozemond na het onsmakelijke spandoek dat bij het stadion van Cambuur te zien was.

'Cambuur geeft je kopzorgen', stond er op het doek. Een sneer richting de trainer, die momenteel thuis zit met een cyste in zijn hoofd. "Henk belde mij zojuist om ons een hart onder de riem te steken. Hij weet dat dit niet het SC Heerenveen is waar wij voor staan, vertelde hij me", vertelt Roozemond in de Leeuwarder Courant.

De bestuurder van de Friese club is allesbehalve blij met de actie. "Wij zijn overvallen door een vreselijke actie van een stel idioten. Deze actie staat haaks op alles wat we zijn. Bij Heerenveen draagt iedereen Henk een warm hart toe. Hij verdient alle steun. En juist hij belt nu om ons te steunen. Dat zegt alles over hoe bijzonder hij is", vertelt Roozemond lovend.

SC Heerenveen-fans met een smakeloos doek bij SC Cambuur
Fans SC Heerenveen bezoeken Leeuwarden en tonen triest spandoek Lees ook

"De sportieve rivaliteit tussen de clubs is fantastisch, en Cambuur mag trots zijn op hoe ze dit seizoen presteren. Het nieuws over Henk maakt echter ook meteen duidelijk dat voetbal de belangrijkste bijzaak van het leven is", besluit de algemeen directeur, die benadrukt dat er bij de club nog niet bekend is wie verantwoordelijk zijn voor het spandoek.

Weet SC Heerenveen zondag te winnen van SC Cambuur? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.10x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op SC Heerenveen en pak 42 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
9 SC Cambuur 34 -17 39
10 RKC Waalwijk 34 -11 38
Bekijk de hele stand