De Haan teleurgesteld: "We vinden het jammer dat hij vertrekt"

Ferry de Haan
Ferry de Haan Foto: © Pro Shots

Hoofd Scouting Peter Maas vertrekt bij SC Heerenveen. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan en gaat vanaf februari aan de slag als technisch directeur bij NAC Breda.

"Peter heeft met zijn scoutingsteam en expertise een belangrijke bijdrage geleverd in het afgelopen anderhalf jaar", zegt technisch manager Ferry de Haan op de clubsite. "We vinden het dan ook jammer dat hij vertrekt, maar we begrijpen ook goed dat hij voor zijn ambitie als technisch directeur kiest. We hebben zeer prettig samengewerkt en de komende transferperiode maken we dan ook samen af in Heerenveen. Daarna vertrekt Peter naar Breda en gaan wij ons oriënteren op zijn opvolging."

Peter Maas zelf neemt met een goed gevoel afscheid van de club. "SC Heerenveen is voor mij een erg professionele en stabiele club met integere en betrokken mensen. Het doet mij ook veel deugd om te zien dat er weer positiviteit rondom de club heerst en dat we samen in staat zijn geweest om een herkenbaar en strijdbaar team op het veld te zetten. Ik wens de club dan ook het allerbeste richting de toekomst", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand