De Haan over mogelijke aanwinsten: "Beiden willen naar ons komen"

Ferry de Haan
Ferry de Haan Foto: © NESimages

Voor SC Heerenveen staan er nog een aantal interessante transferdagen voor de deur. Zo is er veel interesse in spelers als Thom Haye, Osame Sahraoui en Sven van Beek, maar ondertussen zitten de Friezen zelf ook niet stil. Wat betreft mogelijke aanwinsten, verwacht algemeen directeur Ferry de Haan spoedig een nieuwe linksback.

"Dat wordt een kortetermijnoplossing", zegt De Haan tegen de Leeuwarder Courant, die ondertussen wacht op aanvallers Emil Konradsen Ceide en Loizos Loizou. "We kennen beide spelers al langer. Beiden willen ook naar ons komen. De bal ligt nu bij hun clubs Sassuolo en Omonia Nicosia."

Tjaronn Chery zou ook in de belangstelling staan van SC Heerenveen. De middenvelder zou zijn loopbaan graag voortzetten in het Abe Lenstra Stadion. Chery speelt momenteel nog bij Maccabi Haifa in Israël. De Haan: "Hij wil daar weg vanwege de oorlog."

"Ik snap dat en hij voegt kwaliteiten (creativiteit, red.) toe aan onze selectie. Maar in tegenstelling tot de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, mogen voetballers in Israël hun contracten van de FIFA niet laten ontbinden. Met Chery moeten we dus afwachten of Maccabi Haifa hem wil laten gaan", aldus Ferry de Haan.

Lees meer:
0 reacties