De Haan duidelijk: "We willen niet dat hij dit seizoen vertrekt"

Ferry de Haan
Ferry de Haan Foto: © Orange Pictures

Het is een hectische periode voor Ferry de Haan. De algemeen directeur van SC Heerenveen wil de huidige selectie zoveel mogelijk bij elkaar houden, maar of dat gaat lukken, is nog maar de vraag.

Zo is een transfer van Thom Haye waarschijnlijk. De onderhandelingen met Como zijn in een vergevorderd stadium. "Dat kan absoluut gebeuren", zegt De Haan in de Leeuwarder Courant. Osame Sahraoui wil hij deze winter behouden: "Het uitgangspunt van ons is nog steeds dat Osame het seizoen bij ons afmaakt. Hopelijk zorgt hij voor veel doelpunten en assists, om vervolgens in de zomer een mooie stap te maken."

De afgelopen periode was er vanuit Japan interesse in Sven van Beek, maar hij lijkt 'gewoon' te blijven. "Sven vertelde ons zo’n zeven weken geleden van de interesse uit Japan. Maar er is nooit een bod op hem uitgebracht. Ik verwacht dan ook niet dat dit gebeurt. Sven staat daar zelf ook realistisch in. Wij gunnen Sven over een halfjaar van harte een transfer, maar willen niet dat hij dit seizoen vertrekt", maakt De Haan duidelijk.

Lees meer:
0 reacties