De Haan duidelijk: "Die verhalen heb ik ook allemaal gelezen"

Het is onrustig rondom sc Heerenveen. Johnny Jansen weet nog niet of zijn contract verlengd gaat worden, maar ondertussen passeren al heel wat opvolgers de revue. Ferry de Haan ontkent alles in gesprek met ESPN.

"Dat zullen we eerst met Johnny zelf gaan bespreken, maar dat zal nu niet gebeuren. We zijn nu even met andere dingen bezig", doelt hij op de contractbespreking. Qua resultaten doet de trainer het naar behoren, maar voetballend krijgen de supporters te weinig voorgeschoteld. Daarom worden in de wandelgangen al meerdere opvolgers genoemd. Een daarvan is Jon Dahl Tomasson. "Die verhalen heb ik ook allemaal gelezen en ik heb werkelijk waar geen idee waar die vandaag komen", aldus De Haan. Ik ken 'm inderdaad, zelfs redelijk goed, ik heb bij Excelsior met hem gewerkt, maar ik kan heel duidelijk zijn: wat ik allemaal heb gelezen klopt niet. Dat is allemaal onzin."

Lees meer: