De Boer vreest voor SC Heerenveen: "Dan kun je zomaar degraderen"

Osame Sahraoui baalt
Osame Sahraoui baalt Foto: © BSR Agency

Arjen de Boer ziet de nabije toekomst van SC Heerenveen niet rooskleuring in. Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer, maar volgens de verslaggever krijgt de onervaren oefenmeester een enorm pittige klus voor zijn kiezen. 

De Boer weet dat de verwachtingen bij SC Heerenveen altijd erg hoog zijn. "Het publiek verwacht echt niet dat Heerenveen bij de top-vijf zal eindigen, maar ze willen wel aantrekkelijk voetbal zien", legt hij uit in Omrop Fryslân. "Mensen willen weer op het puntje van de stoel zitten, maar ik ben bang voor een nog kleurlozer seizoen als dat wat wij nu net achter de rug hebben."

De sportverslaggever sluit zelfs het zwartste scenario niet uit, zeker als Osame Sahraoui verkocht gaat worden. "Dan blijft er niet veel over. Met voetballers als Ché Nunnely en Denzel Hall is de eerste divisie nooit ver weg. Als het even tegenzit, kun je zomaar degraderen", stelt De Boer, die meent dat het transferbeleid de laatste jaren geen succes gebleken is en veel gekost heeft. "Heerenveen is nu gedwongen om rond te neuzen in de 'koopjeshoek', op zoek naar een leuke aanbieding."

Lees meer:
0 reacties