De Boer oppert: ''Als ik een naam mag noemen: Geert Arend Roorda''

Sportverslaggever Arjen de Boer van Omrop Fryslân is benieuwd wie de nieuwe assistent-trainers van SC Heerenveen gaan worden. Met het vertrek van Hennie Spijkerman valt er namelijk veel ervaring weg.

"Met Hennie Spijkerman had Jansen een assistent met de nodige ervaring, maar veel belangrijker, hij vormde totaal geen bedreiging voor Jansen om zijn positie over te nemen", aldus De Boer bij Omrop Fryslân. "Kiest Heerenveen daar nu opnieuw voor of sorteert men al voor en kiezen ze voor een assistent die bij slechte resultaten het stokje van Jansen kan overnemen?"

"Als ik een naam mag noemen: Geert Arend Roorda", vervolgt De Boer, die denkt dat de veranderingen ook iets gaan doen met Jansen. "Ik denk niet dat Johnny vannacht lekker heeft geslapen. Omdat hij meerdere keren heeft gezegd dat hij heel tevreden is over zijn staf, is hij nu zelf ook aangeschoten wild. Bovendien is Jeffrey Talan een vriend van hem, dit doet hem enorm zeer."

"Jansen zal zich realiseren dat hij onder een vergrootglas ligt, het meeste krediet heeft hij wel verspeeld. Bij een slechte competitiestart wijst de vinger direct naar hem", aldus De Boer tot besluit.

Q&A: "Ik tink net dat Johnny Jansen fannacht noflik slept hat" https://t.co/pGmF7up6sT

— Omrop Fryslân Sport (@OmropSport) June 2, 2021
Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand