‘’Dat begint al hoe we omgaan met signalen die we bij fans en sponsoren oppikken‘’

Na een roerige periode op de commerciële afdeling (zo vertrok onder meer commercieel manager Henk Bloemers) van de club hoopt Hylke van der Veen nieuw elan te brengen op de werkvloer. De nieuwe commercieel directeur merkt wel dat dit van de ene op de andere dag is gerealiseerd. 

"Toen ik hier net binnenkwam, kreeg ik vaak te horen: 'Maar er is ook veel gebeurd.' Dat kan zijn, maar we moeten door. Als je continu blijft herhalen dat er veel is gebeurd, blijf je in dat gevoel hangen. Mensen voelen dat en dan wordt het lastig. Als je dat gevoel loslaat, straal je al iets heel anders uit en wordt het werk een stuk makkelijker en leuker", vertelt Van der Veen in gesprek met FeanFan Magazine.

"We moeten plezier hebben en dat ook uitstralen. Voetbal is emotie en dat mogen we best laten zien, ook als de gevoelens even iets minder positief zijn. Juist dan moeten we elkaar opzoeken en erover spreken. Zodra je dingen begint weg te stoppen, wordt het ingewikkeld", vervolgt Van der Veen, die met Christiaan van Putten inmiddels een nieuwe account manager in dienst heeft.

Met het volledige team, waar ook oud-prof Ronny Venema deel van uitmaakt, wil Van der Veen onder meer een slag slaan op het gebied van dienstverlening. "Dat begint al met hoe je bij ons wordt ontvangen, hoe we de telefoon opnemen en hoe we omgaan met klachten en signalen die we bij supporters en sponsoren oppikken. Dingen die fout gaan, moeten we oplossen. Komen dezelfde dingen vaker aan bod, dan moeten we dat patroon doorbreken en structureel veranderen."

"Als je bij deze club werkt, moet je je ervan bewust zijn dat je voor sponsoren en supporters altijd Heerenveen bent. Dat is niet iets wat je kunt uitschakelen als je hier de deur uitloopt en naar huis gaat. Ik hoop dat ik die grondhouding bij iedereen wat meer in het systeem krijg. Dat we vaker lachen met z'n allen en uitstralen dat we een club zijn waar je bij wilt horen", besluit Van der Veen.

Foto: SC Heerenveen TV

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
7/01
RKC Waalwijk
16:30
SC Heerenveen
za
14/01
SC Heerenveen
18:45
AZ
zo
22/01
SC Heerenveen
12:15
FC Groningen
wo
25/01
Fortuna Sittard
20:00
SC Heerenveen
za
28/01
SC Heerenveen
20:00
Vitesse
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 14 15 27
6 Sparta Rotterdam 14 9 24
7 FC Utrecht 14 2 24
8 SC Heerenveen 14 3 23
9 NEC 14 3 17
10 RKC Waalwijk 14 -3 17
11 Go Ahead Eagles 14 -3 15
Bekijk de hele stand