Danilo Al-Saed is er klaar voor: "Zou het liefst vandaag starten"

SC Heerenveen-aanwinst Danilo Al-Saed staat te popelen om voor de club uit te komen. Hij weet echter niet precies wanneer het contact met de Friezen is begonnen, vertelt hij in gesprek met het YouTube-kanaal van SC Heerenveen.

Hij weet niet precies wanneer het contact met de Friezen is begonnen. “Mijn zaakwaarnemer houdt zich daar vooral mee bezig. Maar ik wist dat er interesse was vanuit SC Heerenveen. Mijn zaakwaarnemer doet zijn werk en ik doe de mijne op het veld. Ik was daar niet op gefocust. Ik ben vooral gewoon bezig met voetballen.”

De vleugelspeler is klaar voor het nieuwe seizoen. In Noorwegen is de competitie dan ook al acht wedstrijden bezig. Dus heeft hij dit seizoen al acht wedstrijden gespeeld voor zijn voormalige werkgever Sandefjord. “Ik zat midden in het seizoen. Dus ik ben er klaar voor.”

Ook het Abe Lenstra Stadion valt in goede aarde bij de Irakees. “Eerlijk gezegd, het is een mooi stadion. Het is heel groot, de sfeer is goed, het is heel mooi allemaal.” Zaterdag is de eerste training en Al-Saed is daar klaar voor. “Ik ben heel enthousiast. Het liefst zou ik vandaag starten”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties