Complimenten voor spel SC Heerenveen: ''Ze verdienen meer publiek''

SC Heerenveen mag met zeven punten uit evenzoveel duels dan wel in de middenmoot vertoeven, de Friezen laten de afgelopen weken leuk en verzorgde voetbal zien. FOX Sports-commentator Leo Driessen genoot afgelopen weekend tegen FC Utrecht van meerdere spelers. 

"Ik heb nu Heerenveen drie keer mogen zien en dat is best prettig en best leuk. Ze hebben nu voor de vierde keer op rij gelijkgespeeld. Maar als Odgaard die penalty erin schiet, dan winnen ze van FC Utrecht. Dat was ook verdiend geweest", begint Driessen bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Heerenveen verdient meer publiek. Ik geniet erg van het middenveld met Faik en vooral ook van Joey Veerman."

"Je ziet twee voetballers die elkaar opzoeken en die het prettig vinden om met elkaar te spelen. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar hij doet me met zijn manier van spelen wel aan iemand denken...", vervolgt Driessen, die de vergelijking met Frenkie de Jong duidelijk nog niet durft te maken. "Hij wacht óók even met de bal spelen, van die uitgestelde passjes en legt ze ook over veertig meter neer."

"Maar ook jongens als Van Bergen en in iets mindere mate Ejuke... Het is gewoon hartstikke leuk om te zien", aldus Driessen, die bijval krijgt van VI-journalist Martijn Krabbendam: "Daar moet je als topclub nu al achteraan zitten, zo'n goede speler is het. Ik vind het onbegrijpelijk van Vitesse. Een aanvaller met snelheid die zijn tegenstander voorbij komt. Maar ze hoefden hem niet, want ze hadden Beerens nog..."

Ben je het eens met Leo Driessen dat dit Heerenveen meer publiek verdient en heb je nog geen seizoenkaart? Klik dan hier hoe je een seizoenkaart kunt aanschaffen!

#voetbalpraat gemist?

???? "Messi terecht wereldvoetballer van het jaar"
???? "PSV-Ajax een wedstrijd die je je later zal herinneren door Ihattaren"
? Is Slutskiy een goede trainer?

Beluister hier de podcast:https://t.co/u0s2I4dRJd

— FOX Sports (@FOXSportsnl) September 23, 2019

Lees meer: