"Colassin vond ik goed spelen, misschien was de batterij leeg"

Antoine Colassin
Antoine Colassin Foto: © Orange Pictures

SC Heerenveen had zondagmiddag lange tijd uitzicht op de volle winst, tijdens het treffen met PSV in Eindhoven. In de slotfase moest de ploeg van Kees van Wonderen echter nog twee treffers incasseren waardoor het een punt overhield aan het duel. Het resultaat zorgde voor gemengde reacties.

"Ik proefde toch nog eerder de teleurstelling", meldt Sander de Vries in de podcast KOKO Radio. "Dat komt omdat je in de slotfase toch nog twee goals weggeeft. Aan de andere kant zei Kees van Wonderen ook dat hij zijn spelers een compliment moest maken hoe ze de rug hebben gerecht. Ze hebben het een topclub als PSV echt lastig gemaakt. In de tweede helft werd er ook met meer zelfvertrouwen gevoetbald. Je zag wat balletjes achter het standbeen gegeven worden. Sahraoui was ongrijpbaar."

"Als je toch een paar kritische kanttekeningen wilt laten horen, Colassin werd gewisseld, die vond ik goed spelen", gaat de sportjournalist verder. "Misschien was het batterijtje helemaal leeg, dat kan. Olsson werd gewisseld, ik vond hem op tien ook een degelijke pot spelen. Het werd er niet beter op, na die wissels.”

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand