Colassin looft Friese fans: "Echt een boost van de supporters"

Antoine Colassin kwam de vorige zomer op huurbasis over van het Belgische Anderlecht. De aanvaller maakt nog niet het aantal minuten wat hij voor ogen had, maar voelt zich wel senang in Friesland.

'Ja, ik voel me goed", vertelt Colassin aan SC Heerenveen TV . "Het is een mooie club met een goede sfeer. Ook de stad is leuk, dus ik voel me goed. Of ik veel van Heerenveen wist voor ik hier kwam? Ik kende de club, maar verder niks. Maar bij Anderlecht was Veldman mijn trainer. Toen hij wist dat Heerenveen interesse toonde, vertelde hij me meer over de club en het leven hier. Het was prettig dat ik een gevoel van Heerenveen had voordat ik hier kwam." "Ik denk dat ik de wedstrijden die ik heb gespeeld wel goed speelde", gaat de Belgische huurling verder. "Natuurlijk wil elke speler starten, dat is logisch. Het is nog moeilijker om in te vallen. Als je kijkt naar de wedstrijd tegen FC Groningen, dat was voor mij en het hele team een goede wedstrijd. Het is ook mooi om in het stadion te spelen." "De sfeer en de supporters zijn goed. Je krijgt echt een boost van de supporters. Vooral bij sommige wedstrijden die nog belangrijker zijn. Dat was mooi na de laatste goal tegen FC Groningen. De 3-1 van Amin Sarr, toen was de sfeer heel mooi", aldus Colassin.

Lees meer: