Ché Nunnely opgelucht na duel tegen Heracles: "Dat gaat knagen"

Che Nunnely viert zijn goal tegen Heracles Almelo
Che Nunnely viert zijn goal tegen Heracles Almelo Foto: © Pro Shots

Ché Nunnely kent bepaald geen productief seizoen in het shirt van SC Heerenveen. De aanvaller stond tot voor het duel met Heracles Almelo op slechts één treffer, maar daar kwam in Almelo verandering in.

"Je wilt het zó graag goed doen en jezelf op een positieve manier laten zien", wordt Nunnely geciteerd door de Leeuwarder Courant. "Voor mij is dit een seizoen met pieken en dalen. Ik heb mezelf niet altijd goed gepresenteerd. Ik heb ook wel goede wedstrijden gespeeld. Maar als je niet beslissend bent, ga je toch naar huis met het gevoel dat het beter had gekund."

"Dat gaat knagen", vervolgt de aanvaller. "Ik heb daar de voorbije weken veel over gesproken met mijn familie en vrienden. Wat ze tegen me zeiden? Dat ik niet bij de pakken moet neerzitten. Dat ik moet blijven doorgaan. En dat de doelpunten en assists dan vanzelf komen. Ze steunen me door dik en dun. Ik heb mijn oma voor deze wedstrijd nog beloofd dat ik een doelpunt zou maken. Ja, dan is het een heerlijk gevoel als dat voorgevoel uitkomt."

"Eigenlijk voel ik me comfortabeler aan de linkerkant, maar goed, daar voetbalt Osame normaal gesproken. Hij is een van onze beste voetballers. Osame is natuurlijk heel belangrijk voor ons. Ik heb dan ook niet een vaste rol in het team. Ik sta links- en rechtsbuiten, ben soms basisspeler en dan weer invaller. Dat is niet altijd makkelijk. Ik merk dat ik weleens te geforceerd voetbal, als ik de kans krijg. Het enige wat ik kan doen, en dus ook altijd doe, is honderd procent inzet tonen", aldus Nunnely.

Lees meer:
0 reacties