Webster verliest met Engeland Onder 20; Braude en Noorwegen winnen

Charlie Webster
Charlie Webster Foto: © Orange Pictures

Charlie Webster heeft donderdag met Engeland Onder 20 niet weten te winnen. De Engelsen verloren in de Europese Elite League Onder 20 met 2-0 van de leeftijdsgenoten van Roemenië.

Na zestien minuten stond de eindstand al op het scorebord in Boekarest. De Roemenen scoorde twee keer, en Cristian Mihai en Atanas Trica (penalty) waren de doelpuntenmakers. SC Heerenveen-middenvelder Charlie Webster begon op de bank bij Engeland.

In de tweede helft kwam Webster pas binnen de lijnen. In de 68ste minuut was hij de vervanger van Daniel Gore van Manchester United. In de 82ste minuut kreeg SC Heerenveen-speler Webster ook nog een gele kaart. Door deze nederlaag staat Engeland momenteel, na één wedstrijd, op de zevende plaats in de Europese Elite League Onder 20. Er zijn acht deelnemers.

SC Heerenveen-verdediger Oliver Braude wist met Noorwegen Onder 20 te winnen van de leeftijdsgenoten van Tsjechië. Het werd 2-1 voor de Noren, door twee doelpunten van Bryan Fiabema. Noorwegen staat momenteel op de vierde plek in de Europese Elite League Onder 20.

Lees meer:
0 reacties