Charlie Webster verheugd met transfer: "Laten zien wat ik kan"

Charlie Webster
Charlie Webster Foto: © Orange Pictures

Charlie Webster heeft eerder deze week de overstap gemaakt naar Burton Albion, dat uitkomt op het derde niveau van Engeland. De voormalig middenvelder van SC Heerenveen tekende bij de Engelse club een contract voor drie seizoenen.

"Ik denk dat het een geweldige tijd is om een Brewer te zijn", begint Webster op de clubsite van Burton Albion. "Er gebeurt veel bij de club en ik ben erg enthousiast om daar deel van uit te maken. Ik wil altijd spelen op het niveau waarvan ik weet dat ik dat kan. Regulier mannenvoetbal is iets wat ik altijd ambieer en dit is echt een goede fase voor mij om te laten zien wat ik kan."

Webster gaat bij Burton Albion werken met een oude bekende. "Toen ik wist dat Mark Robinson hier hoofdtrainer zou worden, was dat heel belangrijk voor me. Bij Chelsea (waar Robinson de jeugdtrainer was van Webster, red) hadden we een goede relatie. Hij is een man met een sterke moraal en waarden en hij geeft echt om zijn spelers en dat vind ik het belangrijkste", aldus Charlie Webster. 

Lees meer:
0 reacties