Celtic geeft hoop op Finnbogason niet op: ''Never say never''

Celtic heeft de aandacht van Alfred Finnbogason inmiddels verlegd naar Schalke-spits Teemu Pukki, maar de Schotten geven de moed om Finnbogason binnen te halen nog niet op. "Never say never," reageert Celtic-manager Neil Lennon vrijdag tijdens een persconferentie waarbij STV aanwezig was. Celtic overweegt zelfs om beide spelers binnen te halen als daar de mogelijkheden toe zijn.

De regerend landskampioen zal daarvoor wel snel moeten handelen, wil het een beider spitsen voor maandag registreren voor het Champions League-duel tegen Shakhtar Karagandy. De onderhandelingen met Schalke over Pukki zijn gaande, maar zover bekend heeft Heerenveen enkel aanbiedingen afgeslagen en zijn ze niet in onderhandeling met welke club dan ook over Finnbogason.

Lennon: "Er is een limiet voor hoeveel we voor spelers willen betalen. We zijn op zoek naar spelers die ons beter maken in een goede prijs-kwaliteitverhouding." Volgens het Schotse tabloid Daily Record was het laatste bod van Celtic rond de zes miljoen euro.

Fotobewerking: FeanOnline

Lees meer: