Cavlan: ''Wij dwongen af dat Heerenveen slecht voetbalde''

Caner Cavlan vertrok deze zomer van Heerenveen naar FC Emmen. Afgelopen weekend deed hij zijn oude ploeg pijn. De verdediger kan verlengen in Emmen, maar wil daar nog niet mee bezig zijn.

''Ze zijn bij de club tevreden over mij en willen mijn contract verlengen, maar ik wil daar pas na het seizoen over nadenken”, vertelt Cavlan in het Dagblad van het Noorden. ''We moeten eerst maar eens in de Eredivisie zien te blijven. Ik heb het hier prima naar mijn zin, hoor. Dat is het probleem niet. De trainer geeft me veel vertrouwen en we hebben een leuke en goede groep. Maar ik wil nu alleen maar bezig zijn met voetballen. Ik beslis later pas waar mijn toekomst ligt.''

''Deze zege is voor al die mensen die in ons zijn blijven geloven'', vervolgt hij. ''Dat Heerenveen slecht voor de dag kwam hebben we deels afgedwongen. We waren enorm dominant en verslapten geen seconde. Echt, ik heb geen enkel moment het gevoel gehad dat we in de problemen zouden komen.''

Bij Cavlan heerste er geen revanchegevoelens voor Heerenveen. ''Winnen was het enige dat telde. We staan nu weer boven de streep, maar hebben nog helemaal niets. Al is het natuurlijk lekkerder om nu naar de ranglijst te kijken. We gaan bovendien met een heerlijk gevoel naar NAC Breda. Als we daar ook winnen, slaan we een nog veel grotere slag'', besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand