Bruijn: "Daarom had ik een voorwaarde, voordat ik daarheen wilde"

Jordy Bruijn in het Erve Asito
Jordy Bruijn in het Erve Asito Foto: © Pro Shots

Jordy Bruijn vertrok in de zomer van 2020 bij SC Heerenveen om aan de slag te gaan bij NEC. Drie jaar later vertrekt de middenvelder voor zijn eerste buitenlandse avontuur, maar dit duurde slechts een half jaar. In Beiroet speelde Bruijn onder een oude bekende: Johnny Jansen.

Beiden kennen elkaar nog van hun periode bij SC Heerenveen en dat is ook de reden dat Bruijn wel naar zijn oud-trainer wil luisteren. Wel heeft hij zijn bedenkingen bij het land Libanon. "Daarom had ik ook een voorwaarde, voordat ik daarheen wilde", vertelt Bruijn in Voetbal International. "Ik wilde een dag of vijf die kant op om te zien waar we gingen wonen en hoe het leven daar is.

"Daarna waren we er al snel over uit dat we dit wilden doen. Er was eigenlijk geen reden om niet te gaan. Bepaalde delen van Beiroet zijn schitterend. We zijn later ook een aantal keer het binnenland ingetrokken, daar is prachtige natuur. We hebben er weleens gehiket met onze hond. Ik heb alles in het land zo ongeveer wel gezien in dat half jaar", aldus Bruijn.

Lees meer:
0 reacties