Brouwers onthult: "Andries heeft me een keer of vijftien gebeld"

Luuk Brouwers (25) maakt de overstap naar SC Heerenveen. Hier komt de middenvelder weer samen te spelen met Andries Noppert. Bij Go Ahead Eagles deelde het duo namelijk ook al de kleedkamer.

"Ik heb er heel veel zin in, kan niet wachten om te beginnen", begint Brouwers op de officiële website van SC Heerenveen. "Andries heeft me een keer of vijftien gebeld. We hebben elkaar een paar keer misgelopen. Toen hij mij belde kon ik niet opnemen en andersom. Hij vindt het leuk dat ik kom. Hij is hij me nu wel een Friese cursus verschuldigd. Ik zal als Brabander vast wat vertaling nodig hebben af en toe."

Daarnaast werkte hij in Deventer ook samen met Kees van Wonderen. "Ik heb al met de trainer gesproken. Het is leuk om weer met oude bekenden aan de slag te gaan", vervolgt hij. "Ik heb gekeken naar de situatie bij mijn eigen club en hoorde van de interesse. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen. Ik ben heel blij dat de clubs tot een akkoord zijn gekomen."

"Hier wil ik weer gas geven. Ik ben een dynamische middenvelder, die graag in beweging is en in het strafschopgebied van de tegenstander gevaarlijk wil zijn", beschrijft Brouwers zijn speelstijl. "Ik hoop een paar doelpunten te maken, maar ik ben ook niet te beroerd om te verdedigen en af en toe een klein tikkie uit te delen."

"Ik vind dit een mooie volksclub. Dat is heel belangrijk geweest in mijn keuze. Ik presteer bij zulke clubs het best, want ik heb de band met het publiek echt nodig. Ik hoop dat we samen mooie dingen kunnen bereiken hier", besluit Brouwers.

Lees meer:
0 reacties