BREAKING | Roozemond weg na dit seizoen: "Was niet altijd leuk"

Cees Roozemond
Cees Roozemond Foto: © Pro Shots

Cees Roozemond neemt na dit seizoen afscheid als algemeen directeur van SC Heerenveen, zo laat de club uit Friesland weten via de officiële kanalen. Egbert van Hes, voorzitter van de Raad van Commissarissen, geeft tekst en uitleg over het aanstaande vertrek van de 62-jarige bestuurder.

“In het kader van openheid en zorgvuldigheid communiceren we nu al het toekomstige vertrek van Cees Roozemond. Dit zodat er ook tijdig begonnen kan worden met de zoektocht naar een geschikte opvolger als algemeen directeur", laat hij weten op de website van SC Heerenveen. "Toen Cees werd aangesteld heeft hij namens de club een nieuw meerjarig beleidsplan gepresenteerd. Mede door de pandemie zijn er onderweg soms ingrijpende beslissingen genomen. Dit was niet altijd leuk, maar wel in het belang van de club", benadrukt Van Hes.

"Als we terugkijken op de laatste jaren hebben we onder leiding van Cees het nodige samen bereikt", vervolgt hij. "Daar zijn we hem zeer erkentelijk voor. Het stadion heeft een upgrade gekregen, er komen weer meer mensen naar de wedstrijden en ook het aantal sponsoren is gegroeid. De club leeft alom. Dit betekent dat sc Heerenveen straks ook in een nieuwe fase terechtkomt en Cees zijn taken vanuit een positie met bestuurlijke rust en met het oog op continuïteit op een goede manier kan overdragen", besluit Van Hes.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 FC Volendam 1 0 1
10 RKC Waalwijk 1 0 1
11 SC Heerenveen 1 0 1
12 Sparta Rotterdam 1 0 1
13 Fortuna Sittard 1 -1 0
Bekijk de hele stand