BREAKING | Bakker naar SC Heerenveen: ''Verdediger met karakter''

SC Heerenveen heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Nick Bakker. De 29-jarige verdediger tekende een contract tot het einde van het seizoen.

Bakker was transfervrij na zijn vertrek bij FC Emmen en kon dus ook na de transferdeadline worden vastgelegd. De centrale verdediger was een belangrijke waarde bij FC Emmen, dat echter afdaalde naar de Keuken Kampioen Divisie. Daarvoor was Bakker actief bij FC Groningen.

"Centraal achterin lag aan het einde van de transferperiode niet onze prioriteit, maar we hebben altijd onze ogen en oren opengehouden voor versterking centraal achterin", zegt technisch manager Ferry de Haan op de clubwebsite. "Mede vanwege de langdurige afwezigheid van Pawel Bochniewicz. Met Nick halen we een ervaren verdediger met karakter in huis die zich in de Eredivisie heeft bewezen."

????? ???????????????? ????????????????????????

De centrale verdediger speelde de afgelopen zes jaar bij FC Emmen en was sinds de zomer transfervrij. Daardoor kon de Friese eredivisionist hem buiten de transferwindow om vastleggen.#WolkomNick

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) September 6, 2021

Foto: SC Heerenveen

Lees meer: