Brands bevestigt: ''Wij hebben in ieder geval niet naar hem geïnformeerd''

PSV is op zoek naar een extra vleugelaanvaller, maar zal niet bij SC Heerenveen aankloppen. Sam Larsson wordt al enige tijd in verband gebracht met zowel Ajax als PSV, maar de Zweed is voor de club uit Eindhoven niet direct het type aanvaller dat het zoekt. PSV wil graag een snelle buitenspeler na het vertrek van Luciano Narsingh en Florian Jozefzoon.

"Hij komt vanaf de zijkant graag naar binnen en speelt bij voorkeur niet aan de rechterkant, waar PSV met Gastón Pereiro een basiskracht heeft", schrijft verslaggever Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. "Bovendien hangt - en dat is misschien wel het belangrijkste bezwaar voor PSV - er een prijskaartje van acht tot negen miljoen euro om de nek van de Zweedse aanvaller van de Friezen. Veel te gortig voor PSV, dat de binnenlandse transfermarkt niet wil opjagen."

PSV kan zich voor komend seizoen alsnog melden voor Larsson, maar een transfer is zeker nog niet aan de orde. "Wij hebben in ieder geval niet naar hem geïnformeerd", laat technisch manager Marcel Brands weten in de krant. De kans is groot dat Larsson komende zomer voor een lager bedrag weg kan, al is de aanvaller dan mogelijk al ingegaan op een aanbieding van een andere club.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand