Bram van Polen baalt: "Geen excuus, maar het is wel irritant"

Bram van Polen tegen Go Ahead Eagles
Bram van Polen tegen Go Ahead Eagles Foto: © Pro Shots

Bram van Polen baalt van de nederlaag die PEC Zwolle leed tegen SC Heerenveen. De aanvoerder van de Overijsselse club vond dat zijn ploeg het op zich prima deed in het Abe Lenstra Stadion.

"Tot 20 meter van het doel is het voetballend prima, eigenlijk moeten we met 0-0 de rust ingaan", wordt Van Polen geciteerd door De Stentor. De aanvoerder van PEC Zwolle doelt hiermee op een ongelukkige actie van Filip Krastev. De bal ging op de stip en Anas Tahiri scoorde de 1-0. "Een cruciaal moment.

"Er had meer ingezeten. De laatste fase moet echt beter, dat moeten we ons realiseren, maar ik maak me geen zorgen", gaat Van Polen verder. "Dat zullen Sam Kersten en Thomas Lam ook merken. Je hebt vastigheden, Younes Namli en ik zijn bijvoorbeeld goed op elkaar ingespeeld. Nu deed Silvester dat ook aardig, maar het is af en toe even finetunen.”

In Heerenveen startte PEC met slechts vier dezelfde spelers in vergelijking met de openingswedstrijd tegen Sparta. "Dat zegt genoeg. Het is wel irritant dat zoveel spelers blessures hebben. Je wilt het niet als excuus gebruiken, dan doe je de jongens tekort die nu spelen. Maar de spelers die er nu inkomen, spelen op een andere intensiteit dan ze gewend zijn", aldus Van Polen.

Lees meer:
0 reacties