Bradley en VS delen punten met Engeland (Video)

Michael Bradley is met de Verenigde Staten het WK 2010 gestart met een gelijkspel tegen Engeland. In Rustenburg hielden de Amerikanen Engeland knap op een 1-1 gelijkspel, al kreeg het flink de hulp van doelman Robert Green die een houdbare bal schlemielig uit zijn handen liet glippen. Bradley speelde de gehele wedstrijd mee.

Steven Gerrard had eerder in de wedstrijd Engeland na vier minuten al op voorsprong gebracht. Op aangeven van Emile Heskey opende hij de score na slecht opbouwen van de Amerikanen. De VS speelden het spelletje goed mee en vijf minuten voor rust probeerde Clint Dempsey het eens van afstand. Een ongevaarlijk schot maar het was te veel voor keeper Green.

Engeland zette vervolgens aan maar ook de Amerikanen kwamen er enkele keren nog gevaarlijk uit. Grote kansen kwamen er echter niet meer, mede door goed keeperswerk van keeper Tim Howard.