Bosz baalt: ''We hadden voor rust afstand moeten nemen''

Vitesse-coach Peter Bosz was na afloop van de wedstrijd tussen zijn ploeg en sc Heerenveen (1-1) niet tevreden over het resultaat. De oefenmeester zag naar eigen zeggen een geweldige eerste helft van zijn elftal, maar Vitesse vergat zichzelf te belonen.

"Natuurlijk baal ik", zei coach Bosz na afloop volgens De Telegraaf. "Uiteindelijk weten we weer niet te winnen, wat wel had gemoeten. Maar we blijven goed voetballen, ook in de vorige wedstrijden. De eerste helft waren we écht geweldig en creëerden we heel veel kansen", vervolgde Bosz voor de camera van de NOS. "Tegen de verhouding in kwamen we op achterstand, maar we hadden voor rust al afstand moeten nemen."

Tijdens de wedstrijd liet de trainer duidelijk merken dat hij het niet altijd eens was met de arbitrage, die onder leiding stond van Danny Makkelie. "'Ze hebben toch iemand op de tribune zitten daarvoor", zei hij cynisch.