'Blij dat Heerenveen me een tweede kans heeft gegeven''

Reza Ghoochannejhad (33) is nog volop actief als voetballer maar denkt ook na over zijn carrière na zijn profloopbaan. De aanvaller van PEC Zwolle kende een moeilijk begin van zijn loopbaan maar is inmiddels trots als hij hierop terugkijkt.

"Ik ben heel blij dat Heerenveen me een tweede kans heeft gegeven. Ik heb me door de jaren heen leren wapenen, kan nu goede en slechte intenties beter onderscheiden. Dat leer je met de tijd. Vroeger vatte ik alles persoonlijk op, maar nu weet ik dat het anders ligt. De voetbalwereld is nu eenmaal heel zwart-wit. Je bent niets waard of je bent een superheld", zo begint de spits bij Voetbalzone.

"Daarom zeg ik altijd dat mijn sportieve ambities niet verder reiken dan de volgende wedstrijd. Ik ben nog altijd gretig en stop zodra ik dat gevoel niet meer heb. Ik weet dus niet wanneer mijn profcarrière eindigt, maar ik weet wel dat ik met al mijn interesses niet in een zwart gat ga vallen", zo gaat Ghoochannejhad verder.

De oud-international van Iran ziet zichzelf wel in een bestuursfunctie bij een club werken. "Ik zie mezelf niet direct als trainer aan de gang gaan, maar denk wel dat ik in een bestuurlijke functie van toegevoegde waarde kan zijn met mijn ervaring en netwerk."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand