Bizar: heeft TOP Oss maar 1 wisselspeler tegen SC Heerenveen?!

SC Heerenveen neemt het dinsdagavond in de strijd om de KNVB Beker op tegen TOP Oss, maar de nummer 14 van de Keuken Kampioen Divisie kampt met flinke personele problemen vanwege meerdere coronagevallen. Dat weet het weekblad Regio Oss te melden. 

"TOP Oss is keihard geraakt door het coronavirus", laat men weten. "Morgenavond tegen SC Heerenveen heeft het nog 14 spelers over, waarbij 2 spelers twijfelgevallen zijn. De kans is dus groot dat er slechts 1 speler op de bank zit", valt te lezen op de website van Kliknieuws. 

Trainer Klaas Wels heeft in het meest gunstige geval 14 spelers tot zijn beschikking tegen de club uit Friesland, maar twee van die spelers zijn nog een vraagteken. Aanvaller Giovanni Büttner maakte bovendien afgelopen weekend pas zijn rentree na maanden blessureleed. 

TOP Oss is keihard geraakt door het coronavirus. Morgenavond tegen SC Heerenveen heeft het nog 14 spelers over, waarbij 2 spelers twijfelgevallen zijn. De kans is dus groot dat er slechts 1 speler op de bank zit.https://t.co/eQUMCMBOBJ

— Weekblad Regio Oss (@RegioOss) October 26, 2020

Lees meer: